SUBSTRAAT ONDERSTEUNINGSPLAATJE (SSP)

Foto’s:

De huidige stalen gootsystemen laten regelmatig problemen zien, bijvoorbeeld de coating die loslaat, extremere wortelgroei en pithium.

  • Coating is een belangrijke kostenfactor voor prijsvorming. Hier geldt goedkoop is duurkoop. De goot moet een goede coating hebben. Hiervoor gebruiken wij het zeer sterke polyurethaan. Garantie voor meerdere jaren wordt helaas niet meer afgegeven. Ook komt het schuren van substraatmatten, balen of potten op de coating, de coating niet ten goede.
  • Omdat de stalen goot (met name het verhoogde systeem) snel de omgevingstemperatuur aanneemt is het belangrijk maatregelen te treffen om wortel doorgroei naar het drainwater kanaal tegen te gaan.
  • Regelmatig wordt er gesproken over pithium. Ook dit heeft volgens ons te maken met het snel aannemen van een te hoge omgevingstemperatuur door de stalen goot.

JB Hydroponics heeft een nieuwe goot ontwikkeld die wortelproblemen tegengaat en die sterker is dan de bestaande stalen goten. Het substraat ondersteuningsplaatje (SSP) maakt onderdeel uit van het systeem, waardoor de totale prijs interessanter wordt.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

Switch The Language